Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plán na léto má Klára Doležalová každý rok jasný. Co nejvíce času se snaží trávit v Chorvatsku. Díky manželovi, Srbovi Miodragovi, rodina v oblasti střední Dalmácie vlastní letní sídlo. „V létě má naše rodina základnu v Chorvatsku, a tak i já tam trávím každou volnou chvíli,” říká moderátorka o svém druhém domově na ostrově Šolta.

Jelikož má Klára jako moderátorka hlavního zpravodajského bloku na Primě v Česku pracovní povinnosti, musí si od Jadranu vždy odskočit. „Do Prahy přijíždím jen za prací a honem zase utíkám zpět,” říká.

Naživo jsme se s ní naposledy setkali, když s kolegou Karlem Voříškem moderovala představení nové kolekce šperkařky Jitky Kudláčkové. Ta byla zajímavá v tom, že také pomáhá. Díky práci designérky se podařilo za posledních několik let vrátit do české přírody čtyřicet dva procent motýlů.

„Motýly miluji a představte si, že pár dnů před moderováním akce na záchranu motýlů v Česku mi v Chorvatsku jeden sedl do vlasů. Pak popolétl a sedl mi na dlaň. Karel mi řekl, že mi ten motýl tehdy přišel poděkovat, že jsem se zapojila do téhle krásné akce na jejich záchranu,” říká Klára Doleželová.

Reklama

Další články

Načítám