Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Petra Němcová (44) už roky žije v zahraničí. Do Česka létá tak málo, že při svých rozhovorech v paměti jen těžko hledá česká slovíčka. Domovem jí je v posledních letech mimo jiné Dominikánská republika, kde žije s manželem Benjaminem a synem Bodhim.

Supermodelka je v exotické zemi čím dál více spojená s přírodou. Petra se hrdě hlásí k veganství, vědomému životu a pravidelně oslavuje také matku zemi. Svým fanouškům posílá nejrůznější vzkazy, skrze které se k nim snaží promlouvat.

„Zastavme se a v klidu najděme naše spojení s matkou zemí. Pojďme si znovu připomenout její božskou moudrost a tančit v souladu s jejími rytmy. S každou vlnou, každým šeptajícím vánkem znovuobjevme podstatu našeho bytí a pozvedněme se na vyšší frekvenci,“ napsala si modelka k nejnovějším snímkům od vodopádu.

Kráska, která letos v létě oslaví už 45. narozeniny, předvedla svou figuru v plavkách. Ve vytažených kalhotkách tančila a meditovala v přírodě. Pro svůj rituál, během kterého se spojila s přírodou, si na hlavu vyrobila i květinovou čelenku. Figuru má Petra snad hubenější než kdy dřív. A nutno říct, že také víc než dřív sází na přirozenost. „Stále přirozeně krásná,“ napsala jí jedna z fanynek. „Moc ti to sluší, Péťo,“ dodala další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám