Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další řadu své kolekce Black Eve oficiálně představí Andrea Verešová až během autorské přehlídky za měsíc. Na módní přehlídce Bratislavské módne dni 2018, která se konala v rámci Česko-Slovenského večera v pražském Obecním domě ale ukázala část své práce, která vznikla ve spolupráci s módním návrhářem Michalem Markem.

„Děkuji Michalovi, že dokázal zhmotnit moje představy a návrhy do reálné podoby a vytvořit modely, které přesně vystihují to, co cítím, co ráda nosím a co ženám sluší,” nechala se slyšet Andrea. „Stát se návrhářem značky Black Eve Andrey Verešové pro mě byla velká výzva, kterou jsem nechtěl odmítnout. Spolupráce začala velmi spontánně a postupně a baví mě na ní, jak se s Andy doplňujeme a že oba máme přirozenou tendenci dělat věci na maximum,” dodává Michal Marek.

Andreu přišla během jejího důležitého dne podpořit maminka Ester a v hledišti nechyběla ani sestra Alexandra s neteří Ellou. Na společné fotce si můžete všimnout, že krása se v této rodině skutečně dědí.

Reklama

Další články

Načítám