Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alessandra Ambrosio (43) oslavila konec roku 2021 ve své rodné Brazílii. Do Florianopolis přijela se svým přítelem Richardem Leem, se kterým randí už skoro rok.

V loňském roce oslavila slavná modelka čtyřicátiny, ale z jejích fotek v bikinách by se dalo říct, že vypadá jako na začátku kariéry a před dvěma dětmi, které stihla porodit svému bývalému partnerovi Jamiemu Mazurovi. Její dcera Anja v letošním roce oslaví už 14. narozeniny a syn Noah v květnu oslaví desáté.

Většinu volného času tráví modelka na pláži, kde na svém těle předvádí plavky vlastní značky. Ty byly i tentokrát pěkně sexy a vydržely na svém místě i při sportu. Na slunění si je převázala tak, aby neměla opálená ramínka. Značku Gal Floripa založila Alessandra před třemi lety se svými kamarádkami, se kterými trávila většinu dospívání na pláži v plavkách. „Dává to smysl, že se plavky staly naší druhou kůží,“ uvádí na stránkách Ambrosio.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám