Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvnadnější česká miss zabalila kufry a vyrazila na pár dní s rodinou k moři. Lucie Šlégrová (42) si stále udržuje štíhlou figuru, a tak se z dovolené vždy pochlubí snímky v plavkách. Tentokrát ukázala své vnady v modelech na míru, a dokonce promluvila o zmenšení svého hrudníku.

„My, co máme velká, těžká prsa, většinou všechny plavky musíme hodně utahovat. Pak máme na zádech šarpeje, a to nechceš. Takže bez šarpeje, bez řezání za krkem a nemusíš si ty prsa pořád rovnat. Kozatky, co nemají přilepené dva pomeranče, mi rozumí,“ svěřila se bývalá královna krásy z roku 2005, která na dovolenou vyrazila s plavkami, které jí ušila její kamarádka.

K nízkým bikinovým kalhotkám tak oblékla větší vršek ve stylu crop topu, ve kterém se modelka cítila skvěle. Na dotaz, zda někdy neuvažovala o zmenšení, okamžitě zareagovala, že nesčetněkrát. „Původně jsem si je chtěla nadělit ke čtyřicátinám, to jsem zatím odsunula a ještě vyčkávám, přiznám se, že mám strach. Je to veliký zásah a zatím stále otálím,“ prozradila Lucie, která je také tanečnicí, a právě i kvůli pohybu přemýšlí, že by na operaci šla. „V určitém věku zmenšení velkých prsou ženu i omladí. Ale já jsem zatím nenašla dost odvahy,“ dodala Šlégrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám