Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od členek klanu Kardashian-Jenner se asi nedá čekat příliš fádnosti ani v době, kdy je některá z nich těhotná. Naopak, svá těla spíše ještě více ukazují a dávají si záležet na tom, aby co nejvíce vynikla. Stejně jako Kourtney, která už to má „za pár.“

</a></p><p><a href= (45) se naposledy předvedla během procházky, kdy se v Malibu objevila i se svou dcerou Penelope Disick. Čtyřiačtyřicetiletá modelka a podnikatelka čeká dítě se svým partnerem Travisem Barkerem. Svůj čtvrtý jiný stav odhalila letos v červnu během koncertu svého milého, když nad hlavou držela ceduli s nápisem „Travisi, jsem těhotná.“ Těhotenství si Kourtney velmi užívá.

To bylo vidět i v Malibu, kde Kardashianka oblékla červené šaty, které obepínaly každý záhyb jejího těla. A dle současné módy si pod průsvitnou látku nevzala podprsenku. Vzhled pak doplnila černými vysokými botami a velmi drahou značkovou kabelkou, zatímco její dcera oblékla lacláče.

Kourtney má tři děti s bývalým partnerem Scottem Disickem, těhotenství s Travisem oznámila více než rok poté, co ukončila náročnou cestu snahy o oplodnění v podobě asistované reprodukce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám