Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hodně originální způsob, jak manželovi oznámit, že bude tátou, vymyslela Kourtney Kardashian (45). Nejstarší ze slavného sesterského klanu si přichystala transparent s nápisem: ‚Travisi, jsem těhotná,“ který na něj vytáhla přímo z kotle pod podiem během jeho koncertu!

Televizní hvězda se tak postarala o pořádné překvápko pro svého muže Travise Barkera (47), který je bubeníkem skupiny Blink-182. Když to celé potetovaný hudebník spatřil za jásotu všech diváků, kteří se novinku dozvěděli ve stejnou chvíli prostřednictvím obří obrazovky, byl očividně v šoku. Namířil si to přímo k manželce, načež ji objal a několikrát políbil. Kourtney následně radostnou novinu potvrdila videem nasdíleným na jejím Instagramu.

Dvojice tak rozšíří jejich už tak početnou rodinku o dalšího člena. Kourtney má z pedešlého vztahu se Scottem Disickem (39) tři děti – třináctiletého Masona, desetiletou Penelope a osmiletého Reigna. Travis je otcem již devětadvacetiletého Landona a sedmnáctiletého Alabamy. Obě děti pocházejí z jeho předešlého manželství s modelkou Shannou Moakler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám