Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždycky měl rád štíhlé blondýnky, ale tohle už je možná trochu moc. Když zpěvák Marian Vojtko (51) vyvedl na premiéru muzikálu Bídníci svoji přítelkyni Helenu, byli jsme v šoku, jak extrémně hubená už je. „Mám pod padesát kilo,“ přiznala Super.cz Helena. Měří přitom přes 170 centimetrů.

Marian přišel okouknout kolegy a bylo mu trochu smutno, že v nejnovější verzi muzikálu už si nezahrál komisaře Javerta tak jako v předchozí. „Není to tím, že by mě nevzali, ale opravdu jsem nemohl a časově nestíhal. Ale klobouk dolů, kolegové jsou úžasní,“ krčil rameny. I Helenu mrzelo, že partnera neviděla na jevišti. „Bídníky jsem viděla poprvé a s Marianem by to byl ještě větší zážitek,“ svěřila se.

Vzhledem k tomu, jak je Helena štíhlá a hubne i Marian, podezřívali jsme ji, že doma přestala vařit. „To ne, ale začali jsme jíst zdravě. K snídani jsou různé kaše, cereálie a ovoce,“ ujistila nás Helena. „A já už mám zase čas chodit do posilovny a zbavuji se vánočních kil. Ale už bych vlastně ani nemusel třikrát týdně jezdit do Čestlic a místo toho zvedat Helenu, váhy, jako má ona, zvedám běžně,“ zažertoval Marian.

„Ne, vážně, už i na mě je hubená moc. Vypadá to, jako by měla vedle mě nedostatek. Přitom chleba doma vždycky je. Halušky jsou navařené. Teď abych se opravdu pustil do pořádného hubnutí, abych vedle ní pak na dovolené v plavkách nevypadal jako tlusťoch,“ zmínil Marian.

Reklama

Další články

Načítám