Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že se o ní říká, že má nejošklivější pozadí v Hollywoodu, to tahle americká lovkyně slavných mužů dotáhla docela daleko. Bývalá tanečnice, která se mihla v několika videoklipech, to dotáhla až na ‚hip-hop modelku‘ a hlavně si stihla pořídit jednoho potomka s bohatým rapperem Tygou a nyní čeká dalšího s neméně zámožným Robem Kardashianem. Řeč je pochopitelně o kypré Blac Chyně, která se objeví v novém čísle magazínu Elle.

Osmadvacetiletá Chyna pózovala pro magazín ve spodním prádle, ale dokonce i bez něj, což dokazuje snímek sdílený na jejím Instagramu. V rozhovoru pak promluvila nejen o současném těhotenství, ale i o rozchodu s rapperem, který už nějaký čas tvoří pár se sestrou jejího současného snoubence Roba Kardashiana. S Robem navíc natáčí novou reality show nazvanou jednoduše Rob & Chyna.

„S Robem vždycky můžu mluvit otevřeně o svých pocitech a o čemkoli. Můžu dělat a říkat ty nejbláznivější věci, aniž by mě jakkoli soudil. Jako když mě bolí břicho, nemusím nic předstírat. Můžu jít rovnou na záchod. To jsou ty malé věci, které jsou ve výsledku velkým rozdílem,“ porovnávala Chyna současnost se svým prvním těhotenstvím vedle Tygy.

Forenzní umělec Joe Mullins už navíc páru předpověděl, jak by mohly za pár let vypadat jejich potomci. Z jeho a jejích rysů a fotografií sestavil pravděpodobnou podobiznu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám