Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už nějaká doba, co se nejmladší dcera Veroniky Žilkové Kordula Stropnická (18) rozešla s partnerem Damianem, se kterým byla ve vztahu více než rok. „Život je plný lekcí a tuhle už mám za sebou,“ svěřila se Kordula Super.cz.

Pokud jde o novou lásku, tak se jí nebrání, avšak nikoho nevyhledává a chce se věnovat hlavně sobě.

„To, co má přijít, přijde, ale určitě teď nikoho nevyhledávám. Nejsem typ člověka, co skáče ze vztahu do vztahu. A potřebuji teď čas hlavně pro sebe,“ prozradila Kordula na sociálních sítích, kde dala fanouškům prostor, aby se jí ptali na cokoliv.

Pokud jde o požadavky na budoucího partnera, tak rozhodně nejde o žádné přehnané nároky.

„Věrnost, lásku, ochotu, respekt, oporu a bezpečí. Miluješ srdcem, ne očima,“ svěřila se krásná blondýnka, která by chtěla být úspěšnou ženou. A to nejen, co se týče kariéry, ale také rodiny. Několik krásných slov věnovala i své mamince Veronice Žilkové (62).

„Být úspěšná a nevyskytnout se v situaci, kdy musím omezit sebe nebo svoje děti z důvodu financí. Mít krásnou, šťastnou rodinu plnou lásky, hodnotnou kariéru, mít všechny, co miluju, kolem sebe. A vrátit vše mojí mamince, která by pro mě udělala první poslední,“ dodala Kordula Stropnická, která mimo jiné také prozradila, že její tělo zdobí hned čtyři „důležitá“ tetování, kterých si možná ani ti nejvěrnější sledující nevšimli.

Reklama

Další články

Načítám