Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Meghan (42) a Harry (39) vystoupili v New Yorku v rámci světového dne duševního zdraví - poprvé od nechvalně známé události, kdy je měli po Manhattanu pronásledovat paparazzi po odjezdu z divadla. Pár se tak na novou cestu připravil takřka královsky.

Manželé na místo konání summitu dorazili v konvoji sedmi aut se zatemněnými skly, v doprovodu newyorské policie. Reagovali tak na situaci, kdy je měli fotografové před pár měsíci prohánět po městě téměř dvě hodiny a pár si později stěžoval na to, že jim šlo skutečně o život. Zřejmě jim nevadily ani reakce slavných osobností, které tvrdily, že někoho urputně pronásledovat v ucpaných ulicích New Yorku je takřka nemožné.

Bezpečnostní opatření se ale nakonec vyplatila, po cestě se nikomu nic nestalo, a tak se mohla Meghan blýsknout v bílém saku Altuzarra za v přepočtu 23 tisíc korun, bílých kalhotách a střevíčcích na podpatku. V rámci panelu pak měli manželé, jednající jménem své nadace Archewell Foundation, projev o tom, jak jsou v dnešní době nebezpečné sociální sítě.

Meghan na pódiu působila velmi dojatě, když hovořila o setkání s rodiči, kteří „utrpěli tragickou ztrátu spojenou s používáním sociálních sítí jejich dítětem“. Sama vévodkyně pak vyjádřila obavy o své vlastní děti.

„Jako rodiče o tom přemýšlíme. Naše děti jsou velmi malé, jsou jim dva a půl a čtyři a půl roku. Ale sociální sítě nezmizí,“ řekla Meghan, která připojila osobní výpověď o tom, že je pro ni bezpečí jejích dětí důležité, protože „být matkou je ta nejdůležitější věc v celém jejím životě, samozřejmě kromě toho být manželkou“. Celá akce se nakonec obešla bez jediného zádrhelu.

Zahraniční média hovoří jen o tom, že Harry a Meghan se jí zúčastnili jen několik hodin poté, co Harryho bratr princ William a jeho manželka princezna Kate uspořádali ve West Midlands svůj vlastní den duševního zdraví. Právě tato oblast zájmu je ovšem velmi důležitá pro všechny členy královské rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám