Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konkurenci bystě jim jen těžko hledali. Modeling pověsila někdejší držitelka korunky krásy Klára Medková (40), provdaná Kováčová, už před lety na hřebíček. Manželka bývalého fotbalisty Radka Kováče se poslední roky věnuje především fitness, a může se tak chlubit neskutečným tělem.

„Jsem máma dvou dětí, a přitom se snažím cvičit, což každý sám nezvládne. Nemám ráda označení fitness trenér, ale snažím se být člověkem, který předá druhým lásku ke sportu,“ řekla Super.cz před časem Klára. Jinak tomu není ani u Terezy Barošové, která se před lety provdala za fotbalistu Milana Baroše.

Na své postavě také pravidelně dře a chlubí se vysekaným tělem. Obě krásky vyrazily na společnou dovolenou do Španělska a nutno říct, že na Mallorce z nich musí jít místním hlava kolem. V plavkách totiž předvedly své vysportované figury a bronzové opálení a málokdo by hádal, že jsou obě dvojnásobné maminky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám