Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hailey Bieber (27) se poslední dobou objevovala na akcích vždy sama, bez svého manžela Justina Biebera (30). Zpěvákova absence už pomalu přispívala ke spekulacím, zda v jejich vztahu vše klape, jak má či jestli se Justin opět nepere s depresemi, jež jej dlouhodobě sužovaly. Soudě podle posledních fotografií je ale u dvojice vše v nejlepším pořádku.

Bieberovi se vydali na dovolenou do Mexika do celebritami oblíbené oblasti Cabo San Lucas, kde si pronajali jachtu El Discovery a vyrazili okolo pobřeží. Není pochyb, že láska jim po čtyřech letech od svatby kvete stejně jako na začátku. Dvojice se od sebe nemohla odtrhnout a vzájemně se rozmazlovali něžnostmi a polibky.

A zatímco Justin předvedl své hojně potetované tělo ve fialových šortkách, Hailey vsadila na titěrné bikiny s květinovým vzorem. Dcera herce Stephena Baldwina je žádanou modelkou, která aktuálně září například v nejnovější kolekci Victoria‘s Secret, a tak pro ni není problém obléknout i pořádně vykrojené plavky.

Ostatně svou postavu dala na odiv například i začátkem měsíce během after party po plese Met Gala, kde se blýskla jen v kratičkých šortkách a podprsence.

Reklama

Další články

Načítám