Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martě Jandové (50) a jejímu partnerovi Miroslavu Vernerovi se podařil mistrovský kousek - před médii zcela utajili svatební obřad. Že je zpěvačka vdanou paní, se podařilo udržet pod pokličkou celý měsíc. „Jsou lidi, kteří u toho rádi mají fotografy, ale my jsme si to chtěli prožít jen s naší rodinou. Aby se nemuselo pózovat a bylo všechno v klidu. Spousta přátel říkala, že se jim svatba líbila, protože byla uvolněná,“ říká Marta.

Samotný obřad se uskutečnil v malém kostelíku ve vesnici Třebotov. Oslava a párty se pak konala ve tvrzi Třebotov. „Přálo nám počasí, na trávě ležely deky, všude byly lampiony, hrála loungeová muzika. Bylo to uvolněný," říká.

Svatební šaty pro zpěvačku vytvářela návrhářka Taťána Kovaříková. „Táňa dokonce přijela a pomohla mi šaty obléct. Jedna kamarádka mě učesala, druhá nalíčila. Asi jako každá nevěsta jsem čas nevnímala úplně reálně, byla jsem zvláštně nervózní. Myslím, že přípravy proběhly poměrně rychle,“ říká Marta.

Z úcty k rodině jako instituci si Marta nechtěla nechat své dívčí příjmení a ani nešla cestou zdvojeného příjmení, jak je to v poslední době moderní. Není si však jistá, zda příjmení Verner, které má už v občanském průkazu, bude používat také v umělecké rovině. „Všichni mě od toho odrazují s tím, že mě jako Martu Verner nikdo znát nebude. Já si ale myslím, že si lidi zvyknou. Mně se to jeho příjmení strašně líbí,“ říká s úsměvem vdaná paní.

Reklama

Další články

Načítám