Hlavní obsah
Článek

Jen se diváky oblíbený pořad vrátil na obrazovku, už z ní zase pomalu opět mizí! Řeč je o Poště pro tebe moderátorky Ester Janečkové (51), v níž se za silných emocí setkávají dávné lásky i rozhádané rodiny. Česká televize dojemnou show vrátila po dvou letech na začátku roku 2016 do vysílání, ale v červnu se s ní zase loučí. O pořadu hlasujte v anketě na konci článku!

Ester Janečková si ale zdaleka nerve vlasy zoufalstvím z toho, jak si s ní na Kavkách pohrávají.

„Věděli jsme to dopředu. Píše se, že jsem z toho v šoku a hroutím se, ale to není pravda. Bylo nám jasně řečeno, že Pošta pro tebe bude pouze v jarním schématu, že se natočí dvaadvacet dílů, které jsme se snažili naplnit zajímavými příběhy,“ vysvětlila Super.cz Janečková.

„Máme příslib, že po Novém roce bude pořad zase pokračovat. Nastolil se tam takový systém, že by šlo o tradiční součást jarního schématu. A myslím, že ten příslib bude naplněn,“ věří moderátorka.

„Samozřejmě nás to netěší, ale věděli jsme to od začátku, není to šok a vážně nejsem hysterická. Každopádně se snažíme s televizí domluvit, zda bychom na léto nemohli připravit oblíbené Návraty. Příběhů, které jsou pro ně vhodné, se nám nashromáždilo dost. Hrozně mě Návraty baví, protagonisté se nám sami ozývají s tím, jak se jim daří. Je hezké, že se ve studiu obejmou, ale zajímavější je, jak to s nimi dopadne dál. Tak uvidíme, je to jen takový návrh, snad ho ale televize vyslyší,“ dodala sympatická Ester Janečková.

Líbí se vám Pošta pro tebe?
Je to krásné a dojemné
66,3 %
Ne, je to přehnaně ubrečené
26 %
Dá se na to dívat
7,7 %
Celkem hlasovalo 20662 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám