Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dávno, co oblíbená satirička Zuzana Bubílková (71) bavila na sociálních sítích svými postřehy celý internet. Vtipně reagovala například na svatbu Karlose Vémoly a Lely Ceterové, jednu scénku věnovala také Dádě Patrasové nebo Radce Třeštíkové a jejímu outfitu, který vynesla na filmový festival v Karlových Varech.

Avšak tyhle scény byly možná také konečnou. Poslední video sdílela v dubnu a má to svůj důvod. Někdo se jí totiž vloupal na profil a pod jejím jménem sdílel události, se kterými neměla sama Zuzana nic společného.

„V podstatě mi ukradli profil a začali z něj zvát mým jménem na nějaké demonstrace. Naštvalo mě to, tak jsem si řekla, že to nebudu dělat. Trošku se mi to zošklivilo,“ svěřila se Zuzana Super.cz na křtu knihy Věci mezi lidmi a byty, kde se otevřelo také téma, co by na ni prozradil její byt, kdyby mohl mluvit.

„Po ránu se na sebe nerada dívám a nerada k sobě někoho vodím, když nemám uklizeno, což nemám pořád. Byt beru jako pracovnu, bydlí v něm také moji rodiče,“ prozradila Zuzana Bubílková, která se stará o svého pětadevadesátiletého tatínka a dvaadevadesátiletou maminku.

Pokud jde o další vlastní knihu, kterou by její fanoušci jistě ocenili, tak v plánu není. Za to se Zuzana velmi intenzivně věnuje glosování různorodých témat, ale také vystupuje po celém Česku. „Knihu ne, je to hodně pracné a jsou s tak malým nákladem, že to nemá význam. Navíc velmi podražily, knihy se kupují k nějakým příležitostem a pak putují od jednoho k druhému. Teď jsem velmi vytížená, denně uvádím pořad, který je politickou satirou, denně glosuji a také mi narostlo spousty vystupování. Mám toho hodně,“ dodala Zuzana.

Reklama

Další články

Načítám