Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé je spolu vyfotili loni na karlovarském filmovém festivalu, ale než se rok s rokem sešel, vztahu je konec. Slovenská herečka Martina Zábranská (28) potvrdila rozchod s hercem Jiřím Dvořákem (57).

Důvodem podle ní byla vzdálenost, která česko-slovenský pár dělila. „A také množství pracovních povinností, které nám neumožňovaly trávit spolu dostatek času. Zůstali jsme však velmi dobří přátelé,“ řekla Zábranská slovenskému webu Nový čas.

Zábranská a Dvořák se poprvé setkali už v roce 2012, kdy si oba zahráli v pohádce Šťastný smolař. Jiskra ale přeskočila až o několik let později. Jak dlouho tvořili pár, než se ruku v ruce objevili v Karlových Varech, není známo.

Dvořák v Česku patří k nejznámějším hercům a dabérům a na Slovensku zase stoupá hvězda Zábranské. Získala prestižní post moderátorky taneční show Let´s Dance (česká obdoba StarDance) či hlavní roli v seriálu Mama na prenájom. Působí v rádiu a objeví se také v televizní cestovatelské show S úsmevom po Slovensku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám