Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komička a playmate Adéla Elbel se loni vdala a letos se těší na dalšího potomka. Nyní je v sedmém měsíci těhotenství a znovu se ukázala ve svatebních šatech. O druhou veselku se ale nejedná.

Adéla se na chvilku vžila do role modelky na přehlídce svatebních šatů. Při té příležitosti ukázala své rostoucí těhotenské bříško.

Oblíbená komička přivede svého potomka do velké rodiny. Adéla má z prvního manželství dvě dcery: Amálii, které je osmnáct, a devítiletou Vilmu. Její manžel Michal má pro změnu dva syny, čtyřiadvacetiletého Viktora a sedmiletého Antonína.

Adéla Elbel už je zkušenou maminkou a na další miminko se moc těší. „Je to skvělý. Je mi samozřejmě pěkně blbě, ale moc pěkně,“ vtipkovala se Super.cz v době, kdy se jí ještě sem tam ozývaly těhotenské nevolnosti.

Komička se sice předvedla jako modelka, povolání ale nezmění. I v lednu a únoru má nabitý diář se svými stand-up vystoupeními. A jak s humorem sobě vlastním poznamenala, bude na pódiu čím dál nepřehlédnutelnější.

Reklama

Další články

Načítám