Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři roky jsme módní návrhářku Taťánu Kovaříkovou potkávali po boku o dost mladšího přítele Davida Hejčla. Delší čas jsme je spolu neviděli a na tradiční letní párty jsme už sympatickou brunetku zastihli v doprovodu jiného muže.

"S Davidem jsme se rozešli před Vánocemi, nebylo to pro mě nic jednoduchého. A tohle je čerstvá láska, nová. Trvá to pár týdnů," svěřila nám návrhářka, jejíž nový přítel Petr je v jejím věku a věnuje se obchodu.

"Dá se říct, že se známe už strašně dlouho, chodili jsme spolu do školy. Uvidíme, jak to půjde dál. Je to nové a je to hezké," usmívala se. A jak její nový partner snáší pozornost médií, jíž se vedle známé ženy nevyhne?

"Myslím, že je na to trošku připravený. S typem ženy, jako jsem já, není jednoduché být, a ne každý se k tomu odváží. Mnoho mužů má například falešnou představu, že bychom se nedokázaly ani postarat o domácnost. Skoro se nás bojí. A Petr se prostě nebál," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám