Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Annu Dvořákovou nyní televizní diváci vídají v seriálu Eliška a Damián v roli princezny z 18. století. Dcera Jiřího Dvořáka (57) a Báry Munzarové (52) mimo herectví miluje také sociální sítě. A jako influencerka se potýká s tím, že především v závěru roku musí "odhánět" náctileté fanynky, které jsou celé paf z jejího táty.

„O Vánocích se mi zaplní sociální sítě ukázkami z Anděla Páně, kde se až moc mladé slečny vyjadřují k mému tátovi. Snažím se to nečíst. Jsou tam věci typu: 'Kolik mu je? Ten je hot!' A já si říkám, nedělej to, je ti třináct a je to můj táta!“ svěřila se smíchem Anna v show 7 pádů Honzy Dědka.

Sama Anička je velmi atraktivní a o nápadníky nemá nouze. Podle všech za svůj atraktivní vzhled vděčí právě slavnému herci. „Často slýchávám, že jsem celá táta.“

K Jiřímu Dvořákovi patři neodmyslitelně role čerta Uriáše ve zmíněné pohádce. Právě to silně ovlivnilo Aniččino dětství. „Já jsem si dlouho myslela, že táta čert je. Udělala jsem ze sebe ve školce úplného magora. Říkala jsem, že je to fakt čert, že má rohy schovaný pod vlasy. Fakt jsem si to myslela a on toho využíval při výchově. Když jsem zlobila nebo jsem dělala problémy, táta vyhrožoval, že luskne jako Uriáš a vezme mě do pekla. Bohužel mi došlo až moc pozdě, že táta čert není. Asi až v šesté třídě. Všichni si ze mě dělali srandu,“ doplnila Anna Dvořáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám