Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro osvěžení akce, kdy herci ze seriálu Modrý kód zahajovali sérii charitativních terénních běhů, musela představitelka majitelky nemocničního bufetu Eva Čížkovská (58) trpět. Předvedla pro fotoaparáty a kamery ukázkový kolaps po zlomenině bérce a kolegové "doktoři" ji zachraňovali a dávali první pomoc.

"Byl to divný pocit. Nikdy jsem to nezažila a doufám, že ani nezažiju. Nebylo to úplně příjemné, i když ne že by se pánové nestarali hezky. Když je to ve vtipu, tak to člověk bere, ale když si představíte, že tam takhle ležíte, je vám špatně a bolí vás ta noha, tak to nic příjemného není," řekla poté Super.cz.

"S lékaři mám ty nejlepší zkušenosti. Mám štěstí na doktory, ať už to bylo u dětí anebo u nás u dospělých. Vždycky byli úžasní," vzpomínala. "Nejhorší je moment, když se něco stane vašemu dítěti, vidíte, že trpí, a nemůžete mu pomoct. To se mi stalo s oběma dětmi, když měly úraz ze sportu, byly po operaci, strašně je to bolelo, a já se na to mohla jenom dívat," svěřila Eva, která sama nikdy závažnější úraz neměla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám