Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to rok, co se objevil v seriálu ZOO, ale jako v kolbence si prý Tomáš Klus (37) pořád ještě nepřipadá. Ovšem čas, který natáčením strávil, přičemž se k tomu věnoval svým dalším aktivitám, si vybral svoji daň. Sice to nešířil po sociálních sítích, ale zpěvák doma zkolaboval.

„Máme to teď stejné s mojí maminkou, která je učitelka v mateřské školce, protože ona také jezdí do práce na šestou. Bál jsem se toho, že v takové továrně a při takovém tempu mi nemůže být dobře. Naštěstí jsem se mýlil a do práce se ještě těším, není si na co stěžovat a doufám, že to co nejdéle vydrží,“ řekl nám Tomáš, který ovšem přiznal, že časově je na tom hůř, než býval.

„Jsou měsíce, kdy je to hodně těžké. Musel jsem pak uznat, že jsem malinko přecenil své síly. Především z toho důvodu, že se snažím ještě fungovat i doma. Chci vědět, co se děje ve škole, kdo má kdy jaké představení, a nechybět na něm. Občas bylo složité tam jet a nebýt unavený a neusnout na besídce. Sice se to nestalo, ale nebylo k tomu daleko. Je fakt, že jsem si během toho roku sáhl na své hranice, shodou okolností jsem musel zrušit i koncert v Hranicích na Moravě, protože jsem v jednu chvíli přijel domů a moje tělo už mi nedovolilo opustit postel. Nebylo mi vyloženě zle, ale měl jsem zimnici, třas a slabost ve svalech,“ vyprávěl Klus.

Naložil si toho opravdu hodně, když najednou natáčel dva projekty, pracoval na desce a zároveň jel koncertní turné. „Už to bylo těžké a myslím, že takové okamžiky v životě člověka musejí nastat, protože je to tvor, který si potřebuje na ten extrém sáhnout, aby zjistil, že na tu plotnu už znova sahat nebude,“ míní zpěvák a herec.

A co dělá pro to, aby se vyvaroval případného dalšího kolapsu organismu? „Zkorigoval jsem svoje aktivity, ambice a potřeby a tendence k tomu, abych hypotéky splatil dřív, než jsem myslel. Prostě to bude později. Žijeme jen jednou, tak aby to bylo dlouho,“ plánuje Tomáš, který začal řadu nabídek odmítat. „Paradoxní je, že o to víc nabídek pak chodí, a jsem vděčný, že si můžu vybírat,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám