Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ashley Graham (36) v tom umí chodit jako správná podnikavá profesionálka… Momentálně totiž propaguje svou nejnovější kolekci spodního prádla a potřebuje, aby byla vidět. To se jí dokonale zadařilo i ve čtvrtek odpoledne během obyčejné pochůzky po New Yorku a stačilo jí k tomu vzít si místo trička plavky…

Modelka patřila mezi svými kolegyněmi vždy mezi nejobdařenější, ale poté, co se stala maminkou a navíc je ještě naplno v kojícím procesu u svých čtyřměsíčních dvojčat Malachiho a Romana, její vnady jsou skutečně nepřehlédnutelné. Graham si pod košili k džínům oblékla oranžové plavky s hlubokým výstřihem a jelikož nechala košili volně rozepnutou, trochu riskovala i to, že na rušné silnici kousek od ní způsobí pořádný karambol.

Modelka jako aktivní propagátorka pozitivního smýšlení o vlastní těle se během své kariéry zasloužila o to, že módní průmysl a magazíny začaly vnímat ženy větších velikostí jako plnohodnotnou součást tohoto odvětví. Jako první plus size modelka se například v roce 2016 objevila na obálce proslulého plavkového vydání Sports Illustrated. Otevřeně se svými téměř 18 milióny fanoušky sdílí i nedokonalosti vlastního těla jako jsou strie nebo celulitida.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám