Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho očekávanou premiéru výpravného sci-fi Duna: Část druhá si nenechala ujít řada známých tvář. Pokračování filmové ságy bylo z podzimu kvůli hollywoodským stávkám odloženo až na jaro letošního roku. Na uvedení snímku dorazila například i Bára Kodetová (53) s rodinou.

Ta si v zahraničním seriálu Duna z roku 2000 dokonce zahrála, a to postavu Chani, kterou tentokrát na plátně ztvárnila americká herečka a zpěvačka Zendaya. Do kina dorazila Bára Kodetová s manželem, houslistou Pavlem Šporclem (51). Společnost jim dělaly dcery Violeta a Sophie, ze kterých už jsou velké slečny.

Se synem Matyášem, kterého má s bývalým manželem Richardem Genzerem, se po delší době ve společnosti objevila Linda Finková (55). A do kina dorazila také Lejla Abbasová, kterou již tradičně doprovázel syn David, kterého má s Michaelem Kocábem.

Maskovat se před přítomnými fotografy se rozhodnul herec Jakub Štáfek (33), který si přetáhnul přes hlavu šedou kapuci tak, aby mu nebylo příliš vidět do obličeje.

Slavnostní uvedení sci-fi snímku si nenechala ujít ani influencerka Angie Mangombe, kterou do kina doprovodil Muž roku Josef Kůrka, se kterým plánuje na letošní léto svatbu. A mezi hosty nechyběli ani Pavel Vítek s Janisem Sidovským, kdo další se na červeném koberci objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám