Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalista Filip Novák (33) se těší na svého prvního potomka. Jeho manželka Kateřina, za svobodna Provazníková, je těhotná.

„Baby on board,“ pochlubila se nastávající maminka na sociální síti, kde zveřejnila těhotenské fotky s manželem. Novák letos ukončil své angažmá ve Spojených arabských emirátech, nyní se mluví o tom, že má namířeno do olomoucké Sigmy. Nedaleko ostatně bydlí.

Konstruktivní ofenzivní bek hrál i za reprezentaci a turecké kluby Trabzonspor a Fenerbahce Instanbul.

Filip Novák bude otcem.

I o Provazníkové se v minulosti hodně mluvilo. Před několika lety ji proslavilo postelové selfie se spícím Jaromírem Jágrem (52). Fotku pak chtěl někdo zpeněžit. Provazníková popírala, že by s Jágrem cokoliv měla.

„S Jágrem jsem nespala, odešel s mojí kamarádkou a já si ráno jenom udělala selfie,“ říkala Super.cz. Doma totiž měla co vysvětlovat svému tehdejšímu příteli, hokejistovi Dominiku Rudlovi.

A Jágr se na ni prý nezlobil. „Když se objevila ta fotka, nezlobil se, byl pobaven,“ říkala. Nyní už je ale několik let šťastná po boku Filipa Nováka, jehož slavným dědečkem byl zpěvák a skladatel Pavel Novák.

Tahle fotka s Jaromírem Jágrem proslavila modelku Kateřinu Provazníkovou.

Filip má pro krásné modelky slabost. Dokonce byl zasnoubený s misskou Nikolou Buranskou (32). Poté, co jí přišel na zálety, ale zasnoubení zrušil a později potkal svou osudovou lásku Kateřinu.

Související témata:
Kateřina Provazníková

Reklama

Další články

Načítám