Hlavní obsah
Článek

V televizní show X Factor sice musela uvolnit místo silné konkurenci, přesto se neztratila. Dáši Mamby Šarközyové se ujal tým porotkyně Celeste Buckingham a nyní vyslala do světa videoklip k písni Goodbye Boy.

Talent Mamby nezůstal v X Factoru přehlédnut, ale slovenská zpěvačka skončila těsně před přímými přenosy, do nichž Ondřej Brzobohatý poslal Katarínu Ščevlíkovou a Marinu Ladudu. Šarközyová ovšem dostala jedinečnou příležitost a díky předčasnému konci v soutěži mohla natočit videoklip ještě předtím, než poznáme vítěze X Factoru. Jejímu kouzlu dokonce podlehl i Karel Gott, před nímž se předvedla v sexy šortkách.

Sexy zpěvačka rozhodně nelenila a fanouškům, kteří její vyřazení oplakali, poslala dárek v podobě videoklipu. „Je to ten nejlepší způsob poděkování za všechny reakce a povzbudivá slova, jimiž jsem byla zahrnuta, když pro mě X Factor skončil. Nesmírně si podpory fanoušků vážím a chci, aby to věděli,“ řekla Mamba o svém klipu, který se dočkal premiéry před nedělním velkým finále hudební show, v němž se utká posledních šest soutěžících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám