Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme pro vás další várku fotografií z nového kalendáře Simony Krainové (51) Love Your Age 2024. Padesátiletá modelka je nafotila s fotografem Lukášem Dvořákem v Dominikánské republice. "Vznikly stovky fotek a vybrat jich jenom dvanáct prostě nešlo. Takže jsme přidali čtyři bonusové," řekla Super.cz Krainová.

Kalendář je sice k dostání pouze na modelčiných stránkách, ale rozhodla se s námi podělit o část snímků, z nichž některé jsou velmi odvážné. Jde zejména o ty bonusové. Simona pózuje zcela svlečená pouze s maskou kočičí ženy jako sexy tygřice anebo na romantickém snímku jako něžná mořská víla. Ukazuje nejen to, jak skvěle ve svém věku vypadá, ale také to, že má spoustu podob.

"Je potřeba na sobě pracovat, vkládat do toho energii a čas, aby se měl člověk rád. Ráda bych ženám ukázala, že se můžete mít rádi i v padesáti, i když to dá mnohem víc práce než ve dvaceti," vysvětlovala svoji motivaci, proč snímky, z nichž polovinou se můžete pokochat v naší fotogalerii, nafotila. Ostatní už prý uvidíte pouze v kalendáři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám