Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a dabérka Miriam Chytilová si nenechala ujít slavnostní premiéru nového fantasy filmu Wonka. Žádné z postav tentokrát svůj hlas nepropůjčila a rozhodla se uvedení snímku užít jako nadšená filmová fanynka.

Jak sama přiznala, díky svému hlasu, který už roky propůjčuje Jennifer Aniston, si ji ale diváci stále s jejími postavami spojují. „Fanouškovská rodina seriálu Přátelé je pořád obrovská. A ta láska k seriálu a k nám dabérům a naší práci je stále velká,“ svěřila se herečka, kterou si mnozí pamatují jako Klárku z Tajemství proutěného košíku.

Práce v dabingu nebo na divadle má stále hodně. „Do 22. prosince jsem každý den v práci, dávám si záležet, abych měla věci včas. Pro mě jsou Vánoce hlavně křesťanský svátek, protože jsem z křesťanské rodiny,“ svěřila se nám Miriam, která si na dárky nepotrpí. „Pro mě Vánoce ve jménu konzumu nejsou, je to pro mě hlavně o vztazích, a ne o množství dárků,“ svěřila se Supru.cz Chytilová, která má v plánu na Štědrý den i půlnoční mši.

„Důležité je omezit věci a potkávání se s rodinou a přáteli. A jestli neusnu únavou, tak na půlnoční půjdu určitě,“ dodala herečka, která letos v červnu oslavila 58. narozeniny. Díky úsměvu a pozitivnímu naladění vypadá stále fantasticky.

Související témata:
Miriam Chytilová

Reklama

Další články

Načítám