Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) jen málokdy odhalí nějakou svou drobnou nedokonalost, ale výjimku přece jen udělá. Jde především o její letitý boj s lupénkou. Kim se po delší době rozhodla fanouškům ukázat, jak je na tom.

Tentokrát televizní hvězda sdílela na Instagramu v několika příspěvcích ve stories aktuální stav levého lýtka, na němž se jí vyrážka vyskytuje nejčastěji: „Nebudu lhát, tohle bolí. Nejsem si jistá, co to spouští. Nezměnila jsem jídelníček. Vyzkoušela jsem všechno. Lupénka mě fakt štve.“

V dalším videu Kim vysvětlila, že se příznaky tohoto neinfekčního autoimunitního onemocnění kůže obvykle vyskytuje na stejném místě na jejím lýtku, ale že tentokrát se rozšiřuje až nahoru na stehno, a rozsah lupénky popsala aktuálně jako šílený. Závěrem se čtyřnásobná maminka postavila před zrcadlo v koupelně a ukázala, že její vyrážka má tak trochu tvar srdce, což dala do souvislosti s blížícím se Valentýnem. „Mám štěstí, lupénka je ve tvaru srdce.“

Jsou to přitom téměř dva týdny, co Kim obhajovala používání solárií v souvislosti s onemocněním, za což ji fanoušci kritizovali. Vadilo jim, že propaguje činnost, která je v posledních letech vnímána spíš jako zdraví škodlivá. Pořádné laviny hejtů se dočkala i proto, že její mladší sestra Khloé již dvakrát prodělala rakovinu kůže a lidé vidí solárium jako jeden z možných rizikových faktorů.

Reklama

Další články

Načítám