Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár dní se spekuluje o tom, že Kim Kardashian (43) dala znovu šanci lásce. Sblížit se měla s pohledným hráčem NFL Odellem Beckhamem Jr., který měl mít v roce 2016 blízko i k její mladší sestře Khloé. Podle zdrojů z jejich okolí tráví Kim a Odell v posledních dnech spoustu času společně a jejich vztah je zatím v romantické fázi ‚oťukávání‘.

Přestože se zatím na veřejnosti neukazují, britský Daily Mail vypátral, že Kim nechyběla už loni v listopadu na oslavě jeho třicátých narozenin v hollywoodském podniku Mother Wolf. Tehdy ovšem urostlý hráč amerického fotbalu dorazil na večírek ještě ruku v ruce se svou tehdejší partnerkou Lauren Wood. Se známou fitness influencerkou a modelkou má přitom rok a půl starého chlapečka.

Kim a Odell se podle médií pohybují ve stejné sociální bublině a v průběhu let na sebe naráželi na spoustě akcí. Společně s dalšími celebritami Benem Affleckem a Jennifer Lopez, Justinem Bieberem a jeho Hailey či Tomem Bradym například zavítali 4. července k příležitosti oslav Dne nezávislosti na párty vlivného obchodníka Michaela Rubina.

Televizní hvězda a majitelka značky SKIMS si tak po komikovi Petu Davidsonovi, s nímž se po devíti měsících rozešla loni v srpnu, našla opět cestu k mužské náruči. Po zkušenostech s dramatickým rozvodem s jejím exmanželem a otcem všech jejích čtyř dětí Kanyem Westem se asi nikdo nemůže divit, že už je Kim v této oblasti opatrnější. Nechme se překvapit, zda byl tentokrát jej výběr šťastnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám