Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoje fanoušky herečka Tereza Ramba (34) koncem roku potěšila odhaleným snímkem. I když fotografie, kdy vlezla nahá do potoka, tedy na hlavu si nasadila čepici, nechává ještě dost místa pro fantazii. Pochlubila se i dokonalým tělem svého manžela, tanečníka a akrobata Matyáše.

Oba se rozhodli pro otužování, i když velkou zálibu v tom nenašli. Dělají to proto, že je to zdravé pro organismus. "Nesnášíme otužování a tak už roky lezem do ledovejch pramenů. Pro trochu šoku. Kterej odveze ty hnusný buňky a přiveze ty krásný," vysvětlovala Tereza, která s rodinou tráví pět dní na horách a naplánovány měli čtyři ponory do ledové vody.

Když ale sledovala svého muže, klady, kromě těch zdravotních, přece jen našla. "Pozoruju svýho Muže a říkám si, jak je možný, že je tak krásnej. Někdy to přes ty děti a hory špinavýho nádobí nevidím. Ale teď zrovna jo. Napínaj se mu svaly proti proudu ledový řeky," vyznala ve svém postu na sociálních sítích lásku manželovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám