Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sourozenci slavných a úspěšných to nemají zrovna jednoduché. Zvlášť tehdy, pokud se snaží prorazit v tom samém oboru, ale příliš se o nich neví. Vyprávět by mohla i devatenáctiletá Stella Hudgens, která se stejně jako sestra Vanessa věnuje herectví. Pravděpodobně ale bude i nadále žít v jejím stínu.

O sedm let mladší Stella před pár dny šla udělat radost buď sobě, nebo někomu blízkému pod stromeček, když vyrazila v Kalifornii na nákupy. S papírovou taškou se vracela z obchodu s nehtovými potřebami, a tak je možné, že obdarovanou bude právě sestra Vanessa, která je známá parádnice. Však si od ní také vypůjčila auto...

Ačkoli se Stella už od čtyř let objevovala v televizních pořadech, reklamách a později rovněž v nepříliš známých filmech jako The Memory Thief, Deeply Irresponsible či Single with Parents, od roku 2008 se jí role vyhýbají.

Vanessa si naopak stěžovat nemůže. Po úspěchu Muzikálu ze střední a několika jeho pokračováních se objevila například ve snímcích Spring Breakers, Machete zabíjí či Gimme Shelter.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám