Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v říjnu herečka Petra Nesvačilová (38) porodila první dítě, dceru Jasmínku, a s partnerem Tomášem se stali hrdými rodiči. Byly ale doby, kdy pro Petru hodně znamenal jiný muž, a tím byl herec a režisér Jiří Mádl (37). Společně dospívali.

„My jsme s Jirkou spolužáci z gymplu a z dramaťáku. Jirka je můj fakt dobrej kamarád, se kterým byla vždycky sranda. A mohli jsme si říkat úplně všechno. Já jsem byla taková vzletnější a Jirka byl takovej šprt. On mi třeba volal a odpovídal mi maturitní otázky, který se naučil. A já jsem neuměla nic. Deptal mě a frustroval," vzpomínala herečka v show 7 pádů Honzy Dědka.

Jiří na tyto informace ihned reagoval a práskl na Petru jednu pikantnost. „Tys u nás dokonce bydlela. Utíkala z domova k nám,“ řekl a Petra to nezapírala. „Jo no, já tam byla spokojená. Já měla takovou pubertu, byla jsem bojovnice za právo svýho slova. Naši to nějak přežili," reagovala herečka se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám