Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lukáš Příkazký je šťastně ženatý a se svou ženou má dvě děti. Nyní ale díky své nové roli v připravovaném seriálu televize Prima, s pracovním názvem Parťák, změnil image a odbarvil se úplně na bílo.

Změna nejvíce zaskočila jeho ženu. „Žena se mě lekala, když jsem chodil po bytě. První dva dny, když mě někde viděla, tak se lekla. Děti, ty se trochu bály, ale už si také zvykly, takže už je to dobré,“ glosoval herec během rozhovoru pro Super.cz.

V novém seriálu se představí v roli umělé inteligence. „To jsem vždycky chtěl a vždycky si to chtěl zahrát. Děkuji tímto Karlu JanákoviRomaně Goščíkové, že si na mě vzpomněli, protože tohle jsem nemohl odmítnout. Ta moje změna má hlavně divákovi ukázat, že ta má role není normální člověk,“ dodal Lukáš Příkazký, kterého také momentálně můžeme vidět v kinech po boku Barbory Polákové (40) nebo Patrika Děrgela (35) v komedii Prázdniny s Broučkem.

Reklama

Další články

Načítám