Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokterá celebrita si prošla tolika dramatickými výkyvy váhy jako Jessica Simpson (43). Nyní je ale ve svých dvaačtyřiceti letech štíhlejší než kdy dřív. Evidentní to bylo i z posledních fotografií, kdy se Jessica objevila po boku svého manžela na letišti JFK a později pak i v ulicích New Yorku. Podle zahraničního serveru už se i rodina obává o zpěvaččino zdraví.

Simpson a její manžel Eric Johnson v úterý dorazili do New Yorku, přičemž zpěvačka, podnikatelka a příležitostná herečka na sobě měla černé kožené kalhoty se šněrováním, v nichž bylo patrné, jak drobná momentálně je.

Trojnásobná maminka pak v ulicích New Yorku vystřídala hned několik modelů včetně žlutých minišatů a bylo vidět, že zřejmě spoustu času tráví i v posilovně.

Od doby, kdy po porodu dcery Birdie Mae zhubla 45 kilogramů, uplynuly už tři roky a už tehdy se o ni její blízcí a přátelé začali obávat. Od té doby přitom shodila ještě daleko víc. Minulý měsíc server RadarOnline.com informoval o tom, jak zpěvaččino hubnutí znervózňuje její blízké. Ti jsou prý extrémně znepokojeni jejím drastickým úbytkem hmotnosti, který už nevypadá zdravě.

„Visí na ní šaty a má propadlé tváře. Už se sama sobě ani moc nepodobá. Od přírody vždy měla křivky. Nevypadá to na ní zdravě, být tak hubená,“ podělil se zdroj ze zpěvaččina okolí serveru.

Zpěvačka v minulosti přiznala, že při své výšce 164 centimetrů během těhotenství vážila 117 kilogramů, což bylo dokonce víc, než vážil její manžel, bývalý profesionální hráč amerického fotbalu. Od posledního porodu ale její váha stále klesá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám