Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tulisa Contostavlos oznámila hudební comeback, jehož první vlaštovkou je singl Daddy. Rozhovory, které teď poskytuje, se ale zdaleka netočí jen kolem hudby.

Do úzkých ji dostala britská moderátorka Lorraine Kelly, která připomněla jednu z jejích kontroverzí minulých let. Šlo o výplně rtů, které, dle mínění fanoušků, vedly ke změně zpěvaččina výrazu a celého obličeje. Nutno dodat, že tehdy v roce 2014 byla na hovořící Tulisu opravdu bizarní podívaná.

Za otoky prý stála alergie na výplň rtů. „Mělo to více fází, na něco jsem měla alergickou reakci a trvalo věčnost, než jsem se jí zbavila,“ řekla s tím, že od podstupování výplní rtů ji to neodradilo. „Teď jsem spokojená, je to něco, co mě udržuje upravenou,“ míní.

Do ústraní se Tulisa stáhla po sérií osobních strastí i potíží se zákonem. V roce 2012 se na internetu objevilo sexuální video zpěvačky a jejího někdejšího partnera Justina Edwardse, které podle britských médií zveřejnil právě její exmilenec, nicméně soudní zákaz k šíření nahrávky obdržela Contostavlos. Veřejně se za to omluvila.

Později se dostala k soudu kvůli obvinění z prodeje drog, které odmítla, soud řešil také „incident“ s hercem ze seriálu The Only Way is Essex. Stálo ji to tisíce liber. Platila i v roce 2016, penězi i zákazem řízení na 15 měsíců, za obvinění z řízení pod vlivem.

„Potřebovala jsem nějaký čas, abych si utříbila, co chci dělat, a abych se uzdravila. Byla to dlouhá cesta, ale cítím se dobře. Lépe než kdy dřív,“ říká teď.

Contostavlos se proslavila jako členka kapely N-Dubz, úspěchy sklízela později i jako sólová zpěvačka. V letech 2011-2012 byla porotkyní britského X Factoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám