Hlavní obsah
Článek

Zatím ji lidé slyšeli vystupovat hlavně po boku tatínka. Teď si North West odbyla svou vlastní premiéru během koncertu k 30. výročí Lvího krále v Hollywood Bowl. Zazpívala jednu ze slavných písní a dle zahraničních médií si vysloužila potlesk vestoje. Lidé, kteří vystoupení viděli, jsou ale jiného názoru.

Dcera Kim Kardashian (43)Kanyeho Westa (47) North má v deseti letech už celkem jasno v tom, co chce v životě dělat. Trochu rapovat, vytvářet umělecká díla a také se stát majitelkou vynášejících firem svých rodičů. Její otec je nadaným muzikantem, a tak není divu, že se dcerka vydává i v jeho šlépějích. Nedávno s ním a dalším muzikantem vystoupila v jedné písni, dokonce už oznámila vydání svého vlastního alba a teď si odbyla i muzikálovou premiéru.

Na koncertu k 30. výročí Lvího krále v Hollywood Bowl nechyběli její rodiče, babička Kris Jenner nebo teta Kourtney Kardashian a její manžel Travis Barker. Ti všichni podpořili North v roli Simby, zpívající v kostýmu píseň I Just Can’t Wait to Be King z animovaného filmu Walta Disneyho z roku 1994. Bylo vidět, že North je díky vystupování se svým otcem protřelá a netrpí nervozitou. Na pódiu to rozjela s vervou, názory na její zpěv jsou ale většinou negativní.

„Právě jsem viděl klip. Zajímalo by mě, jestli si producenti skutečně mysleli, že je pro tuto roli nejlepší, nebo jestli roli dostala kvůli svému jménu. Podle klipu asi tuším odpověď…,“ zní jeden z mírnějších komentářů v magazínu Daily Mail. „Také jsem viděl klip. Nezpívala, ale svou roli odříkala. Ostatní zpěváci zakrývali její neschopnost udržet melodii. Nepotismus (prosazování dětí slavných rodičů - poznámka redakce) v celé své kráse,“ přidává se jiný.

„Právě jsem se z toho koncertu vrátil. Žádné ovace se nekonaly, mnoho lidí během tohoto vystoupení vstalo, aby si zašli pro občerstvení. Podívejte, je mi to opravdu líto a chápu to, je to jen malé dítě. Zároveň jsem ale za lístky na tento koncert utratil několik set dolarů. Kdybych chtěl vidět představení místní základní školy, šel bych se na něj podívat. Mohli si vybrat libovolný počet talentovaných dětí, ale vybrali si podle příjmení,“ napsal jeden z hostů představení a další, který se také zúčastnil, s ním souhlasí.

Od lidí tedy North West zatím za zpěv dobrou kritiku nedostala. Třeba si ale v jiné oblasti své fanoušky najde. Rapová píseň, ve které účinkovala, se například dobře umístila v žebříčku Billboard Hot 100.

Další články

Načítám