Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohádkový princ Miroslav Šimůnek (46) je šťastně zadaný se svou snoubenkou Alicí Tobiášovou, díky které se přestěhoval z Prahy do Brna. Půvabná brunetka byla jeho největší oporou, když si procházel temným obdobím a bojoval se závislostí na lécích. Díky ní tak začal znovu.

Mirek dal v zimě roku 2021 své vyvolené prstýnek, o svatbě uvažovali dokonce už i dříve. Do roka a do dne se ale veselka nekonala.

Jak to tedy vidí teď? „O tom už bylo řečeno mnohé, my jsme s tímto nápadem přišli před třemi lety, to je fakt,“ smál se Míra během rozhovoru pro Super.cz a jeho snoubenka si přezvala slovo. „Té práce je aktuálně tolik a my bychom si tu svatbu chtěli užít. My jsme opravdu doposud neměli čas. Rozjet nadaci, další aktivity, ten čas na to nebyl. My to zkrátka nechceme uspěchat,“ doplnila Alice.

A jak to mají se žárlivostí? Míra, jakožto pohádkový princ, má stále nespočet fanynek a Alice je atraktivní žena, která o nápadníky nemá nouzi. „Já jsem velmi přející člověk. Možná proto nám to tak klape. Jsem velmi ráda, že ten Mirek ty fanynky má. Já bych mu to nechtěla odepřít. Líbí se mi to a jsem na to hrdá. Mám vedle sebe člověka, který je oblíbený, který se líbí a má určitý druh popularity. To je úplně v pořádku,“ reagovala Alice a za tuto odpověď dostala od Mirka polibek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám