Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je opravdu pech, když si celebrity z nepřeberného množství rób světových značek a slavných návrhářů vyberou jednu a tutéž. Naposledy se to stalo v den předávání filmových Oscarů, a to bývalé Spice girl a porotkyni několika pěveckých a talentových show Mel B (38) a herečce a modelce polského původu Joanně Krupě (34).

Ačkoli dámy v šedém modelu s nebezpečně hlubokým výstřihem z dílny mladého losangeleského designéra Waltera Mendeze nepřišly na tutéž párty a jejich šaty nebyly úplně stejné, rozhodně se nevyhnuly srovnání. Róby jsou totiž natolik výstřední, že si o to samy říkají.

Odvážnější variantu s odhalenými boky zvolila starší z dvojice Mel B, a to na akci AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party pořádanou již podvaadvacáté Eltonem Johnem ve West Hollywoodu. To Joanna absolvovala benefiční galavečer Fame and Philanthropy v Beverly Hills.

Přestože každá z celebrit navštívila po předávání nejprestižnějších filmových cen jinou párty, jejich postávání před fotografy bylo jako přes kopírák. Ruce v bok a svůdný pohled do objektivu střídaly s jednou rukou v bok a zadíváním se do strany. Jako kdyby obě absolvovaly stejný kurz pózování na červeném koberci...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám