Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milostné „kolečko“ mezi modelkou Anetou Vignerovou (36), herečkou Denisou Nesvačilovou (32) a scenáristou Petrem Kolečkem (40) nakonec dopadlo tak, že se Kolečko oženil s maminkou svého syna Jiříčka Vignerovou. Denise Nesvačilové, jež si myslela, že nakonec vdanou paní bude ona, tak zbyly jen oči pro pláč.

Známý bavič a herec Jakub Kohák (49) se nyní pochlubil tím, že v tom má tak trochu prsty. „Já totiž Petra předtím, než to rozsekl, potkal v baru. A říkám mu: Seš chlap, přece neopustíš ženu, se kterou máš dítě!“ práskl v Blesk magazínu Kohák.

Ten pak Kolečka potkal znovu. A filmař mu potvrdil, že si jeho radu vzal k srdci. „Udělal to díky mně! A tedy taky trochu kvůli Anetě,“ dodal s humorem sobě vlastním Kohák.

Kolečko a Vignerová každopádně skončili jako manželé, a dokonce se mluví o tom, že už je na cestě druhý potomek. Novinku ale Vignerová zatím nepotvrdila.

Reklama

Další články

Načítám