Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během dospívání to byly spíš nenápadné blondýnky, které se sice tu a tam účastnily nějakých královských oficialit, ale příliš pozornosti jim média nevěnovala. Dvojčata Eliza a Amelia Spencer, která se před jednatřiceti lety narodila mladšímu bratrovi princezny Diany Charlesu Spencerovi a jeho někdejší manželce Victorii Aitken, dnes naopak upoutají zraky všech, kdekoli se objeví…

Nejinak tomu bylo i během nedávné charitativní akce londýnské záchranné letecké služby Air Ambulance v Londýně. Přestože na sebe ještě více pozornosti strhl princ William, a především pak rovněž přítomný Tom Cruise, právě Amelia s Elizou byly bezesporu ozdobami večera a jako ‚black and white‘ krásky oslnily v róbách, které podtrhovaly jejich útlé křivky.

Není divu, že se spolu loni dokonce prošly i po přehlídkovém mole, kde za profesionálními modelkami ani trochu nezaostávaly.

Podobně jako princezna Diana i její neteře mají cit pro módu. Právě Diana v královské rodině vždy platila tak trochu za rebelku, která si například nechala odvážně ostříhat vlasy nakrátko nebo mnohdy sáhla po šatech, které tak úplně neodpovídaly normám a královskému protokolu. Legendárními se staly například její černé ‚revenge dress‘ se spadlými rameny, kterými se údajně chtěla pomstít Charlesovi za přiznání pletek s Camillou. Vytříbený styl jejích neteří doplněný mnohdy o netradičními prvky by se jí nejspíš také zamlouval, co říkáte?

Související témata:
Lady Amelia Spencer
Lady Eliza Spencer

Další články

Načítám