Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Katie Holmes (45) se na procházky po městě či venčení pejska většinou halí do oversize mikin a kalhot, a tak jsou její křivky tak trochu zahaleny tajemstvím. V úterý ovšem udělala výjimku a po New Yorku si to štrádovala jen v minimalistické sportovní podprsence. Úsporný vršek doplnila o zelené tepláky na zavazování v pase.

Herečce známé především z Dawsonova světa, ale rovněž například ze seriálu Kennedyové, v němž ztvárnila Jackie Kennedy, očividně nebude sport cizí. Pyšní se štíhlou a pevnou postavou. Do posilovny ale nejspíš namířeno neměla, nenapovídala tomu velká kožená kabelka přes rameno ani množství šperků na krku. Současné teploty v americkém velkoměstě přesahující třicet stupňů Celsia tak zřejmě maminku šestnáctileté dcery Suri přiměly k outfitu, na nějž u ní nejsme zvyklí.

Sympatická brunetka je známá tím, že si střeží své soukromí. Po mediálně propíraném manželství a rozvodu s Tomem Cruisem je to naprosto pochopitelné. O jejím vztahu s kolegou Jamiem Foxxem se veřejnost dozvěděla až po letech. Rozešli se v roce 2019.

Dva roky pak strávila s italským hercem Emiliem Vitolem. Loni se Katie hojně ukazovala po boku o dekádu mladšího amerického hudebníka Bobbyho Wootena III, vedle nějž vypadala šťastně jako snad nikdy předtím. Koncem loňského roku ovšem přišel nečekaný rozchod, a to po pouhých osmi měsících vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám