Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Kateřinou Kornovou jsme si původně chtěli povídat o jejích plánech do nového roku. Ale nějak se nám to zvrtlo. "Já radši žádné plány nemám, protože se kolikrát stane, že člověk míní a pán bůh mění," myslí si Kateřina, která dává přednost spontánnosti.

Proto si nikdy nedávala ani novoroční předsevzetí. "Když chci s něčím přestat nebo s něčím začít, udělám to klidně v létě. Já se rozhoduju ze dne na den. Třeba co se týče zvířat, jestli si pořídit psa, anebo kočku. V rozhodování jsem rychlá, i pokud jde o nákupy. Když se mi něco líbí, tak dlouho neváhám, protože bych to pak už nemusela mít," smála se.

Ráda se inspiruje i u ostatních a klidně si koupí kousek, který má její kamarádka. "Ale většinou aspoň v jiné barvě, je mi to trochu blbé. Ale tenhle kabát mám třeba stejný s kamarádkou. A několik věcí máme stejných i s mojí dcerou. Ona má jinou velikost oblečení i bot, takže navzájem si je brát nemůžeme. A občas se nám stává, že se nám líbí stejná věc, a koupíme si ji postupně, anebo klidně i najednou, protože chodíme často nakupovat spolu. S dcerou jsem nejradši a moc si vážím toho, že se mnou ještě i bydlí, protože vím, že to nebude trvat věčně," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám