Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Lottie Moss (26) ve svých třinácti letech objevila na svatbě starší sestry Kate Moss (50) a jejího dnes již exmanžela Jamieho Hince, vypadala jako anděl. V roli družičky v bílých šatech a s květinovým věncem ve vlasech zaujala i média, která jí začala předpovídat hvězdnou modelingovou kariéru. To se také stalo a Kate byla sestřičce, s níž mají stejného otce, nápomocna. Jejich vztahy jsou ovšem momentálně ‚na mrtvém bodě‘.

Přestože se kdysi zdálo, že k sobě i přes značný věkový rozdíl mají blízko, sesterské pouto se postupem let téměř vytratilo. Údajně k tomu do značné míry přispělo chování Lottie v době, kdy využila nabídky své slavné sestry, aby bydlela u ní v domě v Cotswoldu během pandemie covidu-19.

Lottie, které se přezdívalo ‚nová Kate Moss‘, ovšem sestřino vstřícné gesto nepřijala zrovna s pokorou. Zatímco pro Kate znamená její dům jedinou jistotu soukromí, kterou si přísně střeží, Lottie začala na Instagramu sdílet řadu fotografií její nemovitosti. Navíc pro topmodelku ve velice nepříjemné souvislosti. Lottie se fotila v explicitních pózách v různých částech jejího domu.

Následující rok navíc Lottie na svém profilu služby s placeným obsahem začala sdílet odhalené příspěvky, čímž byla Kate rovněž pohoršena.

Když se Lottie za pochmurné atmosféry konečně z domu Kate vystěhovala, nechala po sobě údajně 'na rozloučenou' dvě vypité láhve oblíbeného sestřina vína, což bylo interpretováno jako pohrdavé gesto, které ovšem Lottie odůvodnila tak, že Kate už přece nepije.

Od jejich rozkmotření Lottie tvrdí, že ji Kate ve skutečnosti nikdy nepodporovala a že do značné míry vyrostla sama. Podle zdroje Page Six údajně Kate nechce, aby s Lottie měla co dočinění ani její dcera Lila (20). Přes to všechno si blondýnka postěžovala, že už s ní Kate nechce mít nic společného...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám