Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ William chce uchovat vzpomínku na jeho tragicky zesnulou matku princeznu Dianu stále živou a jeho Kate mu to ráda splní. Nosí už totiž devatenáctikarátový zásnubní prsten s velkým modrým safírem a diamanty, který Diana dostala od Charlese v roce 1981. Nyní po všemi milované Dianě zdědila i její oblíbené náušnice. Ty se navíc k prstenu velice hodí. Jsou rovněž ze safírů a diamantů. Princezna Diana je nosila v 80. a 90. letech a Kate se v nich nedávno ukázala například v Kanadě a USA, kde byla s manželem Williamem na oficiální cestě.

„Když se vzali, William chtěl, aby Kate měla některé z Dianiných oblíbených šperků,“ řekl na adresu královského páru jeden z dvořanů. A Kate si evidentně náušnice z drahých kamenů oblíbila stejně jako Williamova matka. Vzala si je totiž minulý měsíc hned několikrát. Poprvé to bylo na tenisovém zápase Andyho Murraye na Wimbledonu a poté také několikrát během návštěvy Spojených států a Kanady.

Kate byla přitom během cesty po Kanadě s Dianou srovnávána několikrát, média hodnotila její šatník a porovnávala její vystupování a působení na tisícihlavé davy, které toužily krásnou vévodkyni alespoň zahlédnout.

Sympatická a usměvavá brunetka, jež si podobně jako její předchůdkyně s lidmi povídala, podávala jim ruku a mávala, si zakrátko získala jejich oblibu a v současnosti má úspěšně nakročeno na to, aby se stala podobně milovanou princeznou jakou byla Diana, která podnikla s Charlesem návštěvu Kanady v roce 1983.

Reklama

Další články

Načítám