Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Karolína Kurková (27) opět boduje. Sedmadvacetiletá děčínská rodačka se stala hvězdou německé soutěže Das Perfekte Model (Perfektní modelka), kde spolu s tamní modelkou Evou Padberg uvádí tuto show, v níž se hledají nové modelingové tváře. A Karolína je údajně to nejlepší, co tento pořad vysílaný na stanici Vox nabízí.

Podle kritiků je Kurková v soutěži, v níž s Padberg zaučuje dívky a připravuje je na dráhu modelek, úžasně pohotová a duchaplná. Podle deníku Stuttgarter Zeitung je navíc velmi vtipná, šarmantní, přirozená a vždy s dobrou náladou. Samotný pořad už však zdaleka tak pozitivně hodnocený není. Prý je to nudnější odvar od podobného formátu s názvem  Germany’s Next Topmodel, který uváděla Heidi Klum (50).

Pár slabin Karolínino působení v Das Perfekte Model však také má. Tou hlavní je skutečnost, že neumí německy. Její řeč je nahrazena nesynchronním dabingem. Zvláštní je prý i to, že Karolína o sobě stále mluví jako o KK, což může být po čase otravné.

Další články

Načítám