Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadalo to, že Josef Kůrka a Karolína Krézlová (36) jsou nerozlučnou dvojicí, která si bude neustále krýt záda. Pepa několikrát zachránil Karolínu před duelem, ona na oplátku přemlouvala ostatní dívky, aby se nezbavovaly Pepy.

Když si ale mohl Pepa Kůrka vybrat jednoho člena Survivoru, který si s ním užije odměnu - luxusní jídlo, vybral si Andreu Bezděkovou. A to mu Krézlová odpustit nedokázala.

"Cítím se trochu podražená a zklamaná. Jsem z toho extrémně smutná a je mi z toho do pláče," svěřila se Karolína.

"Je to poměrně bolestivý, že člověk, se kterým to tady táhnete tak dlouho, tak vás hodí přes palubu. Já tady s ním držím od začátku a od té doby, co vybral Andy úplně ze stupidního důvodu, tak se mi ani jednou nepřišel podívat do očí, ani jednou si se mnou nepromluvil. Úplně otočil,“ řekla Karolína a vzápětí se dotkla nejctilivějšího místa Pepy Kůrky.

Muž roku se totiž na pustém ostrově během telefonátu s babičkou dozvěděl, že mu zemřel dědeček. Prarodiče Pepu vychovávali, má k nim velmi blízko. Karolína se ale do Pepy pořádně obula.

"Je to sice strašný, co se mu stalo, že mu takhle umřel někdo blízký, ale nedá se na to hrát furt," překvapila svými myšlenkami, když naznačila, že smrt dědečka využívá k tomu, aby v soutěži postupoval dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám