Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lednové mrazivé počasí vyměnila za teplo u moře. Kamila Nývltová (34) se po pár měsících opět rozhodla odcestovat k moři. Cílem její cesty se stal Egypt, který je pro zpěvačku prostě srdcovka.

Zemi navštěvuje pravidelně již několik let, letos poprvé odletěla k moři už v lednu. „Nikdy jsem takhle nebyla. Vždy až nejdříve na jaře, ale musím uznat, že to nemá chybu. Nahřát si kosti, nabrat trochu sluníčkové barvy a chvilku si odpočinout,“ svěřila se zpěvačka, která si 26 stupňů nemohla vynachválit.

„Každý den je sluníčko. Jsem tu s kamarádkou, má tady apartmán,“ prozradila zpěvačka, která si užívala krásné počasí v Hurghadě. Fanoušky neochudila ani o fotku v plavkách. Na břehu moře zpěvačka zapózovala v bikinách a předvedla i své pozadí. „Kamila může pózovat ze všech možných úhlů,“ nešetřili na sociální síti fanoušci pochvalami.

Po odpočinku u moře čeká zpěvačku opět několik nabitých měsíců. „Chystám už 15. ročník pěvecké soutěže Česko zpívá. Taky plánujeme podzimní turné s novým uskupením Sing Sing Quintet a brzy už začínám chystat vánoční koncert na letošní rok v divadle Hybernia,“ prozradila zpěvačka, která ale nyní pustila práci za hlavu a denně si užívá slunění na pláži.

Reklama

Další články

Načítám