Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Kamil Střihavka (59) může být právem hrdý. Jeho dcera Eva Střihavková dokončila čtvrtou knihu, které se rozhodla vůbec poprvé udělat křest, kde nechyběl právě ani její otec, manžel ani sestra.

„Myslím, že to zvládla statečně, protože je lehký introvert. Já jí samozřejmě gratuluji a jsem na ni moc pyšný,“ svěřil se Kamil Střihavka pro Super.cz.

Eva léta působila v médiích, dokonce zkusila i soutěž krásy. To, že bude spisovatelkou, mělo své předpoklady, avšak známý zpěvák přiznal i lehké překvapení.

„Předpoklady tam byly, ale kam se budou ubírat její kroky, jsem netušil a samotného mě to překvapilo. Z těch čtyř knih, které vydala, se mi nejvíc líbila její prvotina, novela Vzácná návštěva,“ prozradil s úsměvem.

Během křtu také přiznal, že svou dceru obdivuje za to, že stíhá psát a zároveň se starat o své dvě malé děti, které má s Adamem Kollerem, tedy synem zpěváka Davida Kollera.

Sám Kamil Střihavka prozradil, že si roli dědečka náramně užívá a často má doma vnoučky na hlídání. „Samozřejmě rád hlídám. Já jsem pyšný děda a dělají mi obě vnoučata radost. Jsem šťastný, když jsou u nás a u nás jsou často,“ dodal oblíbený hudebník, který se aktuálně věnuje další sérii svého dokumentárního cyklu.

„S kolegou dokončuji třetí sérii hudebně dokumentárního cyklu Ikony Kamila Střihavky. Postprodukční práce je sice trošku zdlouhavá, ale už vidím, jak nám to kvete pod rukama, a moc se těším, až v lednu odpremiérujeme první díl této třetí série,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám