Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Yvonne Přenosilová (76) odešla v pondělí do pěveckého nebe. Bylo jí 76 let. Přenosilová v posledních letech trpěla vleklými zdravotními problémy, trápil ji mimo jiné zánět sedacího nervu, před rokem a půl jí navíc lékaři našli nález na plicích.

A podle její blízké kamarádky a sousedky Hany Vejvodové se přestala hýbat a na vše rezignovala. Kamarádka také popsala zpěvaččiny poslední chvilky. Zpěvačku prý odvezla záchranka do nemocnice, z níž se už bohužel nevrátila...

„Poslední týdny jsem se od ní už nehnula a domů si vždycky odskočila jen na skok. Poslední dva dny už ani nejedla, ale prosila mě, abych nevolala záchranku. V neděli v půl jedenácté jsem ji ale zavolat už musela, protože na tom byla strašně moc špatně. To už ani nereagovala. Další den v půl druhé odpoledne mi pan doktor zavolal, že Yvonne zemřela. Doteď jsem se z toho nevzpamatovala,“ řekla Vejvodová pro CNN Prima News.

Zpěvačka se poslední roky téměř nehýbala, svalstvo jí tak prý vypovídalo službu. „Ona i k lékaři jezdila taxi. Svalstvo jí ochablo, chřadlo, a nakonec vypovědělo službu. V poslední době už si chudák nebyla schopná dojít ani na nákup,“ dodala zdrcená kamarádka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám